De Dellen te Nieuw Scheemda

Bedankt! Bevestig nu uw stem via de door u ontvangen e-mail.

Uw stem is alleen geldig als u deze bevestigt. Daarvoor ontvangt u een bericht op het opgegeven e-mailadres. Hierin bevindt zich een link waar u op moet klikken om uw stem te bevestigen. Het kan even duren voordat u de e-mail voor het bevestigen van uw stem ontvangt (maximaal 1 uur). De e-mail kan ook in uw “ongewenste mail” terecht gekomen zijn.

Let op: als u geen mail ontvangt om uw stem te bevestigen, neem dan contact met ons op door ons te bellen op nr. 020-6238703 of een e-mail te sturen naar dhm@molens.nl.

Terug naar begin

Stemmen op De Dellen te Nieuw Scheemda

Ik ben 18 jaar of ouder en ga akkoord met de actievoorwaarden.
Mijn geboortedatum is:
Melding
###

* De Hollandsche Molen verstrekt uw gegevens niet aan derden. Uw gegevens worden gebruikt om u informatie toe te sturen. Indien u dit niet wenst, kunt u een e-mail sturen naar dhm@molens.nl.
** De VriendenLoterij verwerkt uw persoonsgegevens volgens haar privacystatement dat te vinden is op www.vriendenloterij.nl.

Geef onze dame haar vleugels terug!

Molenaar André was net zijn poldermolen ingelopen om te kijken hoe laat het was, toen het noodlot toesloeg en één van de roeden van De Dellen met een knal afbrak. De molen met de dubbele vijzel schudde zo hard dat zelf de mooie oude klok er van stilviel. André: “De wijzers staan nog steeds op de tijd dat het gebeurde. Ik zet ze pas weer in beweging als ook de wieken weer draaien”. Het gebeurde bij rustig weer in september 2020, dus De Dellen staat er alweer een jaar treurig bij zonder haar wieken. Maar als het aan de Molenstichting Midden- en Oost-Groningen ligt duurt dat niet lang meer. Met een grote groep vrijwilligers is er al veel gedaan om geld in te zamelen voor het herstel van de schade. Voorzitter Reint: “Het zou fantastisch zijn om de Vriendenloterij Molenprijs te winnen. Natuurlijk allereerst om De Dellen te herstellen. Maar ook als kroon op al het werk van onze mensen”.

Help mee aan het herstel van het wiekenkruis! Geef onze dame haar vleugels terug.

Stem nu! Uw stem is 1 euro waard!

Wist u dat het Molenfonds met nog meer projecten
bezig is om molens te steunen?

Het Molenfonds werkt aan behoud, onderhoud en restauratie van molens in Nederland.
U kunt de molens steunen met een bijdrage aan één van de crowdfundprojecten.
Ook uw structurele steun is natuurlijk van harte welkom!

De Dellen te Nieuw Scheemda
Pastorieweg 4A
9943 TG Nieuw Schheemda