Koenders Möl in Braamt

Bedankt! Bevestig nu uw stem via de door u ontvangen e-mail.

Uw stem is alleen geldig als u deze bevestigt. Daarvoor ontvangt u een bericht op het opgegeven e-mailadres. Hierin bevindt zich een link waar u op moet klikken om uw stem te bevestigen. Het kan even duren voordat u de e-mail voor het bevestigen van uw stem ontvangt (maximaal 1 uur). De e-mail kan ook in uw “ongewenste mail” terecht gekomen zijn.

Let op: als u geen mail ontvangt om uw stem te bevestigen, neem dan contact met ons op door ons te bellen op nr. 020-6238703 of een e-mail te sturen naar dhm@molens.nl.

Terug naar begin

Stemmen op Koenders Möl in Braamt

Ik ben 18 jaar of ouder en ga akkoord met de actievoorwaarden.
Mijn geboortedatum is:
Melding
###

* De Hollandsche Molen verstrekt uw gegevens niet aan derden. Uw gegevens worden gebruikt om u informatie toe te sturen. Indien u dit niet wenst, kunt u een e-mail sturen naar dhm@molens.nl.
** De VriendenLoterij verwerkt uw persoonsgegevens volgens haar privacystatement dat te vinden is op www.vriendenloterij.nl.

Uw stem is voor ons veel steun, dus geef de bouw een dreun!

Koenders Möl in Braamt is al sinds 1871 in de familie. Nu via Betsy Wezendonk, die zich nog goed kon herinneren hoe ze als klein meisje mocht helpen om de boekjes met meelbestellingen bij de klanten op te halen. Samen met haar man Harry nam ze de molen 5 jaar geleden over om de restauratie op zich te nemen. Een enorme klus, maar eind dit jaar gaat de kap er weer op en zullen de bijzondere wieken weer draaien. Deze grondzeiler is één van de twee molens met het wieksysteem van Molenmaker Beckers, waarmee onder bijna alle windomstandigheden gemalen kan worden. Zoon Gert-Jan is in opleiding om de volgende molenaarsgeneratie te worden. Ondertussen zien kleindochters Lois en Deli het helemaal zitten om straks de gasten te bedienen in het bezoekerscentrum dat de familie met de hulp van de VriendenLoterij Molenprijs naast de gerestaureerde molen wil bouwen. Een perfect plekje voor alle wandelaars die over het Pieterpad langs de molen komen!

Uw stem is voor ons veel steun, dus geef de bouw een dreun!

Stem nu! Uw stem is 1 euro waard!

Wist u dat het Molenfonds met nog meer projecten
bezig is om molens te steunen?

Het Molenfonds werkt aan behoud, onderhoud en restauratie van molens in Nederland.
U kunt de molens steunen met een bijdrage aan één van de crowdfundprojecten.
Ook uw structurele steun is natuurlijk van harte welkom!

Koenders Möl te Braamt
Zeddamsweg 3
7047 CD Braamt