Molen Johanna in Huijbergen

Bedankt! Bevestig nu uw stem via de door u ontvangen e-mail.

Uw stem is alleen geldig als u deze bevestigt. Daarvoor ontvangt u een bericht op het opgegeven e-mailadres. Hierin bevindt zich een link waar u op moet klikken om uw stem te bevestigen. Het kan even duren voordat u de e-mail voor het bevestigen van uw stem ontvangt (maximaal 1 uur). De e-mail kan ook in uw “ongewenste mail” terecht gekomen zijn.

Let op: als u geen mail ontvangt om uw stem te bevestigen, neem dan contact met ons op door ons te bellen op nr. 020-6238703 of een e-mail te sturen naar dhm@molens.nl.

Terug naar begin

Stemmen op Molen Johanna in Huijbergen

Ik ben 18 jaar of ouder en ga akkoord met de actievoorwaarden.
Mijn geboortedatum is:
Melding
###

* De Hollandsche Molen verstrekt uw gegevens niet aan derden. Uw gegevens worden gebruikt om u informatie toe te sturen. Indien u dit niet wenst, kunt u een e-mail sturen naar dhm@molens.nl.
** De VriendenLoterij verwerkt uw persoonsgegevens volgens haar privacystatement dat te vinden is op www.vriendenloterij.nl.

Met een educatieruimte erbij, wordt Molen Johanna blij!

Midden in het dorp Huijbergen troont molen Johanna al sinds 1862 majesteitelijk op haar stukje van de Brabantsewal. Elke woensdag en zondag laten molenaars Theo Sanders en Judo Goris de molen draaien. Als de vlag wappert zijn bezoekers ook op andere dagen van harte welkom om even binnen te lopen, voor een zak meel, een praatje of een rondleiding. Of gewoon voor de Brabantse gezelligheid. Tussen het hoge gras en de bloemen achter de molen heeft Judo de contouren gemaaid van het educatiecentrum dat de Molenstichting hier hoopt te realiseren. Theo: ”er is zoveel te vertellen over deze molen, de natuur en de omgeving. Het zou fantastisch zijn als we hier met hulp van de Vriendenloterij Molenprijs een mooie ruimte kunnen realiseren om groepen te ontvangen”.

Met een educatieruimte erbij, wordt Molen Johanna blij!

Stem nu! Uw stem is 1 euro waard!

Wist u dat het Molenfonds met nog meer projecten
bezig is om molens te steunen?

Het Molenfonds werkt aan behoud, onderhoud en restauratie van molens in Nederland.
U kunt de molens steunen met een bijdrage aan één van de crowdfundprojecten.
Ook uw structurele steun is natuurlijk van harte welkom!

Molen Johanna te Huijbergen
Bergsestraat 25 B
4635 RD Huijbergen