Ceres in Bovenkarspel

Bedankt! Bevestig nu uw stem via de door u ontvangen e-mail.

Uw stem is alleen geldig als u deze bevestigt. Daarvoor ontvangt u een bericht op het opgegeven e-mailadres. Hierin bevindt zich een link waar u op moet klikken om uw stem te bevestigen. Het kan even duren voordat u de e-mail voor het bevestigen van uw stem ontvangt (maximaal 1 uur). De e-mail kan ook in uw “ongewenste mail” terecht gekomen zijn.

Let op: als u geen mail ontvangt om uw stem te bevestigen, neem dan contact met ons op door ons te bellen op nr. 020-6238703 of een e-mail te sturen naar dhm@molens.nl.

Terug naar begin

Stemmen op Ceres in Bovenkarspel

Ik ben 18 jaar of ouder en ga akkoord met de actievoorwaarden.
Mijn geboortedatum is:
Melding
###

* De Hollandsche Molen verstrekt uw gegevens niet aan derden. Uw gegevens worden gebruikt om u informatie toe te sturen. Indien u dit niet wenst, kunt u een e-mail sturen naar dhm@molens.nl.
** De BankGiro Loterij verwerkt uw persoonsgegevens volgens haar privacystatement dat te vinden is op www.bankgiroloterij.nl.

“Geef Ceres weer de wind in de zeilen”

“Dat is onze slogan” zegt molenaar Johan Ooijevaar. Op oudejaarsavond 2019 is naar alle waarschijnlijkheid door vuurwerk korenmolen Ceres in Bovenkarspel grotendeels door brand verwoest. Johan, een van de molenaars, vertelt: “Ik woon vlakbij de molen en ging er meteen heen. De brandweer was al aan het blussen. Wat je dan ziet en voelt is met geen pen te beschrijven.” De restauratie van Ceres kost veel geld. “Voordat de molen weer in volle glorie is te bewonderen zijn we wel twee jaar verder”, zegt de molenaar. Het winnen van de BankGiro Loterij Molenprijs 2020 zou een belangrijke bijdrage aan de restauratie leveren. Met de hoofdprijs van € 75.000,- kan het wiekenkruis worden hersteld, zodat Ceres weer kan draaien. Help mee aan de restauratie van Ceres in Bovenkarspel.

Geef Ceres weer de wind in de zeilen!

Stem op deze molen

Stem nu! Uw stem is 1 euro waard!

Wist u dat het Molenfonds met nog meer projecten
bezig is om molens te steunen?

Het Molenfonds werkt aan behoud, onderhoud en restauratie van molens in Nederland.
U kunt de molens steunen met een bijdrage aan één van de crowdfundprojecten.
Ook uw structurele steun is natuurlijk van harte welkom!

Ceres te Bovenkarspel
Broekhavenweg 80
1611 CH Bovenkarspel

Reacties