Deelnemen aan de Molenprijs

In september 2017 organiseert De Hollandsche Molen de zevende editie van de BankGiro Loterij Molenprijs. De Molenprijs is een van de grootste publieksprijzen van Nederland. Ieder jaar wint het molenproject dat de meeste publieksstemmen heeft gekregen.  De winnaar ontvangt € 50.000,- om het projectplan uit te voeren en wint de titel van meest aansprekende molenrenovatie of verbeterplan van 2017 en winnaar van de BankGiro Loterij Molenprijs 2017. De andere genomineerden ontvangen het aantal stemmen dat op hun project is uitgebracht in euro’s.

Deelnemen aan de BankGiro Loterij Molenprijs 2017

Heeft u een aansprekend project wat een verbetering is voor de molen of de toegankelijkheid voor het publiek, dan kunt u in aanmerking komen voor de BankGiro Loterij Molenprijs. Denk bijvoorbeeld aan een restauratieproject,  een vervanging of reparatie van een molenonderdeel, het (ver)bouwen van een publieksinformatiecentrum, het plaatsen van informatiepanelen op- en rond de molen voor het publiek … of een andere lang gekoesterde wens.

De inschrijvingsperiode voor molenprojecten loopt tot en met 31 mei 2017. U vindt de link naar het aanmeldformulier  onderaan deze pagina. Ingevulde formulieren dienen per post en per e-mail naar De Hollandsche Molen gestuurd te worden. Zie hiervoor de instructies op het aanmeldformulier. Onder de wedstrijdvoorwaarden vindt u de regels waaraan uw molenproject en de aanvrager moeten voldoen.

Molenprijs poster de ooievaar