De Hoop in Hellendoorn (Overijssel)

De Hoop

De Hoop
Ninaberlaan 78
7447 AH Hellendoorn

BGL Molenprijs vink-potlood-groot-v2

U heeft gestemd!

Uw stem is alleen geldig als u deze bevestigt. Daarvoor ontvangt u binnen enkele minuten op het opgegeven e-mail adres een bericht. Hierin bevindt zich de link waar u op moet klikken om uw stem te bevestigen.

Als u uw stem niet bevestigt is uw stem niet geldig!

Let op: als u geen mail ontvangt om uw stem te bevestigen, neem dan contact met ons op door ons te bellen op nr. 020-6238703 of een e-mail te sturen naar dhm@molens.nl.

Terug naar begin

Stemmen op De Hoop in Hellendoorn (Overijssel)

Melding
###

* De Hollandsche molen verstrekt uw gegevens niet aan derden. Uw gegevens worden gebruikt om u informatie toe te sturen. Indien u dit niet wenst, kunt u een e-mail sturen naar dhm@molens.nl.
** De BankGiro Loterij verwerkt uw persoonsgegevens volgens haar privacystatement dat te vinden is op www.bankgiroloterij.nl.

Help De Hoop Duurzaam Onder Dak!

Al sinds 1854 is molen De Hoop beeldbepalend in Hellendoorn. Nog dagelijks maalt molenaar Jan van de Beld graan en verkoopt hij meel- en streekproducten. Maar De Hoop draait om zoveel meer dan graan.

Vrijwilligers realiseerden een eenvoudig onderkomen waar klanten, schoolklassen en toeristen in de toekomst geïnformeerd kunnen worden over de geschiedenis van de molen, over het maalproces en … over windenergie. Een tweetal generatoren zorgt er sinds 2014 voor dat De Hoop grotendeels in zijn eigen energiebehoefte kan voorzien.

De Hoop draait dus ook om toerisme, educatie, energie en bewustwording. Bovendien is De Hoop een gezellige ontmoetingsplek in het dorp.

Om de ontmoetings- en educatiefunctie echt helemaal waar te kunnen maken, willen we de faciliteiten van het bezoekerscentrum ingrijpend verbeteren. Hoe mooi zou het bijvoorbeeld zijn als we een glazen overkapping kunnen maken tussen de historische molen en het houten bijgebouw? Wat dacht je van toiletten en verwarming die De Hoop het hele jaar door beleefbaar maken?

Met het geld van de BankGiro Loterij Molenprijs zijn we in staat de vele functies van koren- en stroommolen De Hoop duurzaam te laten draaien.

Daarom rekent De Hoop op jouw stem!

Facebook | Website

Reacties