Molen De Lelie in Puttershoek

U heeft gestemd, bevestig uw stem via de mail.

Uw stem is alleen geldig als u deze bevestigt. Daarvoor ontvangt u binnen enkele minuten op het opgegeven e-mailadres een bericht. Hierin bevindt zich de link waar u op moet klikken om uw stem te bevestigen.

Als u uw stem niet bevestigt is uw stem niet geldig!

Let op: als u geen mail ontvangt om uw stem te bevestigen, neem dan contact met ons op door ons te bellen op nr. 020-6238703 of een e-mail te sturen naar dhm@molens.nl.

Terug naar begin

Stemmen op Molen De Lelie in Puttershoek

Ik ben 18 jaar of ouder en ga akkoord met de actievoorwaarden.
Mijn geboortedatum is:
Melding
###

* De Hollandsche molen verstrekt uw gegevens niet aan derden. Uw gegevens worden gebruikt om u informatie toe te sturen. Indien u dit niet wenst, kunt u een e-mail sturen naar dhm@molens.nl.
** De BankGiro Loterij verwerkt uw persoonsgegevens volgens haar privacystatement dat te vinden is op www.bankgiroloterij.nl.

Restaureer de verborgen ruimtes van De Lelie in Puttershoek!

Molenaar Jesse in ‘t Veld: “De ‘verborgen’ ruimtes van korenmolen De Lelie weer zichtbaar en bereikbaar maken voor het publiek. Dat is onze wens! Achter en onder de molen zitten nog de kelder en de machinekamer van de vroegere stoommachine. Die dreef op windstille dagen de werktuigen in de molen aan. Beide ruimtes verkeren in slechte staat en moeten dringend opgeknapt worden. Met het geld van de Molenprijs kunnen we deze bijzondere ruimtes restaureren en weer toegankelijk maken voor onze bezoekers.

Twee verhalen staan na de restauratie centraal: over de stoommachine en over de mensen die hier in de Tweede Wereldoorlog ondergedoken hebben gezeten. Via een korte film, 3D-animaties en foto’s nemen we straks de bezoeker mee terug in de tijd. En wie weet….keert in de toekomst zelfs de stoommachine weer terug! Om dat te bereiken doen wij mee aan de BankGiroLoterij Molenprijs 2019.

“Stem op onze droom, breng De Lelie weer op stoom!”

BGL molenprijs munt

Wist u dat het Molenfonds met nog meer projecten
bezig is om molens te steunen?

Het Molenfonds werkt aan behoud, onderhoud en restauratie van molens in Nederland.
U kunt de molens steunen met een bijdrage aan één van de crowdfundprojecten.
Ook uw structurele steun is natuurlijk van harte welkom!

Molen De Lelie in Puttershoek
Molendijk 2
3297 LC Puttershoek

Molen De Lelie op de kaart

Reacties