De Meule van Wassens in Zuidwolde (Drenthe)

BankGiro Loterij Molenprijs
Kaart Meule van Wassens

De Meule van Wassens in Zuidwolde (Drenthe)
Molenstraat 12
7921 KM Zuidwolde

Dank voor uw stem!

Vergeet u niet uw stem te bevestigen? Uw stem is alleen geldig als deze is bevestigd. Daarvoor ontvangt u binnen enkele minuten op het opgegeven e-mailadres een bericht. Hierin bevindt zich de link waar u op moet klikken om uw stem te bevestigen. Het kan zijn dat uw spamfilter deze mail als ongewenst ziet en naar de map ‘spam’ of ‘ongewenste mail’ heeft verplaatst. Kijkt u dan ook in deze map als u geen mail heeft ontvangen.

Als u uw stem niet bevestigt is uw stem niet geldig!

Let op: als u geen mail ontvangt om uw stem te bevestigen, neem dan contact met ons op een e-mail te sturen naar dhm@molens.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Terug naar begin

Stemmen op De Meule van Wassens in Zuidwolde (Drenthe)

Melding
###

* De Hollandsche molen verstrekt uw gegevens niet aan derden. Uw gegevens worden gebruikt om u informatie toe te sturen. Indien u dit niet wenst, kunt u een e-mail sturen naar dhm@molens.nl.
** De BankGiro Loterij verwerkt uw persoonsgegevens volgens haar privacystatement dat te vinden is op www.bankgiroloterij.nl.

Help ‘de Meule van Wassens’ weer malen!

De Meule van Wassens staat al 20 jaar stil. Dat moet veranderen! Veel inwoners van Zuidwolde willen de monumentale korenmolen graag weer zien draaien. Eerst moet de molen gerestaureerd worden. Daarna willen we er een zorgmolen met een werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt van maken. Om dit te bereiken doen wij mee aan de BankGiro Loterij Molenprijs. Help onze molendroom uitkomen!

Korenmolen “de Meule van Wassens’ in Zuidwolde is helaas al vele jaren een wiekloze en onverzorgde molenromp midden in het dorp. De roeden liggen naast de molen in het gras. Het staartstuk is verrot en staat op instorten. De kap van de molen heeft ernstige lekkage. Een van de laatste molenwrakken in ons land. Dit is de laatste kans om deze unieke beltmolen in oude glorie te herstellen tot een malende korenmolen.

Een werk- en ontmoetingsplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt dat moet de molen na de restauratie worden.

Laat onze molendroom werkelijkheid worden!

Reacties