Molen De Vrijheid in Beesd

U heeft gestemd, bevestig uw stem via de mail.

Uw stem is alleen geldig als u deze bevestigt. Daarvoor ontvangt u binnen enkele minuten op het opgegeven e-mailadres een bericht. Hierin bevindt zich de link waar u op moet klikken om uw stem te bevestigen.

Als u uw stem niet bevestigt is uw stem niet geldig!

Let op: als u geen mail ontvangt om uw stem te bevestigen, neem dan contact met ons op door ons te bellen op nr. 020-6238703 of een e-mail te sturen naar dhm@molens.nl.

Terug naar begin

Stemmen op Molen De Vrijheid in Beesd

Ik ben 18 jaar of ouder en ga akkoord met de actievoorwaarden.
Mijn geboortedatum is:
Melding
###

* De Hollandsche molen verstrekt uw gegevens niet aan derden. Uw gegevens worden gebruikt om u informatie toe te sturen. Indien u dit niet wenst, kunt u een e-mail sturen naar dhm@molens.nl.
** De BankGiro Loterij verwerkt uw persoonsgegevens volgens haar privacystatement dat te vinden is op www.bankgiroloterij.nl.

De Vrijheid in Beesd: Een unieke molen op een prachtige plaats

“Molen De Vrijheid willen we graag maalvaardig houden want als we nu niet gaan restaureren dan moeten we waarschijnlijk de molen voor langere tijd stil gaan zetten’ zegt molenaar Justin. ‘En dat willen we echt zien te voorkomen’ vult molenaar Cees aan. De kapconstructie van molen De Vrijheid dient volledig te worden gerestaureerd. Alleen zo kan de molen lokaal geteelde tarwe blijven malen voor de vele biologische producten die op Landgoed Marienwaerdt worden verkocht en gebruikt. De molen is van grote waarde voor het landgoed maar ook voor het dorp Beesd! Daarom doen wij mee aan de BankGiro Loterij Molenprijs. Help ons de molen in bedrijf te houden!”

Geef molen De Vrijheid door!

BGL molenprijs munt

Wist u dat het Molenfonds met nog meer projecten
bezig is om molens te steunen?

Het Molenfonds werkt aan behoud, onderhoud en restauratie van molens in Nederland.
U kunt de molens steunen met een bijdrage aan één van de crowdfundprojecten.
Ook uw structurele steun is natuurlijk van harte welkom!

Molen De Vrijheid in Beesd
Molendijk 12
4153 AV Beesd

Molen De Vrijheid op de kaart

Reacties