Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Molencontactdag – De Hollandsche Molen

Jaarlijks organiseert De Hollandsche Molen een Molencontactdag voor molenorganisaties en -eigenaren, waar actuele onderwerpen aan de orde komen betreffende molens en het molenbehoud in Nederland. De zesendertigste Molencontactdag vindt plaats op vrijdag 17 november 2017 in het Spoorwegmuseum te Utrecht.

Op deze Molencontactdag 2017 worden we welkom geheten door Nico Salm, voorzitter van De Hollandsche Molen. Daarna volgt een ochtendprogramma met presentaties over stelselherziening door Leo Endedijk en over de voortgang van de werkgroep Veiligheid door Mark Ravesloot.

In de middag zijn er drie presentaties.  De eerste gaat over Crowdfunding met het Molenfonds, door Nicole Bakker. De tweede presentatie gaat in op de nieuwe e-learning cursus vrijwilligers werven. Deze presentatie wordt verzorgd door Ingeborg Pouwels. Hierna volgt een plenaire workshop van Ellis Buis (van het bureau Ellis in Cultuurland), over hoe een molenbezoek nog boeiender kan worden. Rond 15.30 uur wordt de Molencontactdag afgesloten met een borrel.

Uitnodigingen worden verstuurd aan geselecteerde molenorganisaties in het land.

Datum:
17 november 2017
10:00 - 16:30