Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Molendag Leidschendam Voorburg

Molens De Vlieger en De Salamander presenteren zich weer op de Molendag Leidschendam -Voorburg op zaterdag 7 juli 2018. Dit jaar met Muziek in de Molens! Met muzikale optredens van het Shantykoor Midscheeps en Angelique Schipper. In beide molens zijn rondleidingen en extra activiteiten voor kinderen. De Molendriegang nabij Stompwijk kan alleen van de buitenkant bezocht worden. De molens zijn geopend van 11.00 tot 16.00 uur en zijn gratis toegankelijk. Die dag start ook de molenfotowedstrijd.

 

Het Shantykoor Midscheeps treedt op in De Vlieger om 13.30 uur; Angelique Schipper, bekend door haar activiteiten met de Talentenloods, vermaakt om 15.00 uur het publiek met haar zang en theater. Het IVN organiseert bij de molen weer speuren in de slootjes, er zijn rondleidingen en er worden pannenkoeken gebakken.

Bij Molen De Salamander is Angelique Schipper om 13.30 present, daarna om 15.00 uur laat Midscheeps van zich horen. Kinderen kunnen er figuurzagen, er zijn zaagdemonstraties en rondleidingen. Houtdraaiers laten hun creaties met hout zien.

Molenfotowedstrijd: Voor jong en oud een extra uitdaging: die dag start de molenfotowedstrijd. Leden van de Fotokring Leidschendam zijn aanwezig voor advies en ondersteuning. Tot 15 augustus kan men foto’s inzenden. Een deskundige jury maakt op Monumentendag, op 8 september 2018, de winnaars bekend.

Datum:
7 juli 2018
11:00 - 16:00
Evenement Categorieën:
,