CADEAU-ACTIE SINTERKLAAS & KERST: JAARABONNEMENT MOLENS

Ja, ik neem een jaarabonnement op het blad Molens 

Sinterklaas is in ons land! Wil jij iemand verrassen met een leuk, origineel cadeau? Ken jij mensen die helemaal idolaat zijn van molens? Ben je nog op zoek naar een leuke molencadeau? De actie is geldig t/m 18 december a.s.

Geef dan een jaarabonnement op het blad Molens cadeau voor de speciale actieprijs van 17,50 euro. Ook leuk voor om aan jezelf te geven!
Het abonnement gaat in per 1-1-2021 en kan per jaar verlengd worden.

Vermeld in het opmerkingenveld of je een eerder verschenen nummer als inpakexemplaar wilt ontvangen die je als cadeau kunt overhandigen tijdens Sinterklaas of Kerst.

Molens – hét blad voor iedereen die geeft om molens en betrokken is bij ons nationaal icoon.
Molens is het verenigingsblad van de landelijke koepelorganisatie De Hollandsche Molen.

In Molens leest u alles over:
v Gepassioneerde verhalen van molenaars
v Actualiteiten en achtergronden
v Uittips
v Wetenswaardigheden over techniek
v Geschiedenis van specifieke molens
v Molenmaatjes: molens vertaald naar de wereld van kinderen

Abonnement
Vul het formulier in voor het afsluiten van een jaarabonnement op Molens. Het abonnement gaat in per 1-1-2021 en kan per jaar verlengd worden. U ontvangt drie nummers: in april, september en december. De actieprijs is geldig t/m 18 december a.s.

Vermeld in het opmerkingenveld of je een eerder verschenen nummer als inpakexemplaar wilt ontvangen die je als cadeau kunt overhandigen tijdens Sinterklaas of Kerst.

De redactie wenst u alvast veel leesplezier!

U kunt ook lid worden van Vereniging De Hollandsche Molen.

  • Hier worden de factuur en die drie nummers naar toe gestuurd. Als het factuuradres en het bezorgadres van het abonnement verschillen stuur een e-mail naar [email protected]
  • Geef aan of u een inpakexemplaar wil ontvangen om alvast te geven tijdens de Feestdagen. Hier worden de factuur en die drie nummers naar toe gestuurd. Als het adres van het inpakexemplaar en het bezorgadres van het abonnement verschillen stuur een e-mail naar [email protected]

‘Een heerlijk blad om te lezen’