De Lastdrager in Hoogwoud

BankGiro Loterij Molenprijs
Kaart De Lastdrager

De Lastdrager
Burgemeester Hoogenboomlaan 2
1718 BJ Hoogwoud

Dank voor uw stem!

Vergeet u niet uw stem te bevestigen? Uw stem is alleen geldig als deze is bevestigd. Daarvoor ontvangt u binnen enkele minuten op het opgegeven e-mailadres een bericht. Hierin bevindt zich de link waar u op moet klikken om uw stem te bevestigen. Het kan zijn dat uw spamfilter deze mail als ongewenst ziet en naar de map ‘spam’ of ‘ongewenste mail’ heeft verplaatst. Kijkt u dan ook in deze map als u geen mail heeft ontvangen.

Als u uw stem niet bevestigt is uw stem niet geldig!

Let op: als u geen mail ontvangt om uw stem te bevestigen, neem dan contact met ons op een e-mail te sturen naar dhm@molens.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Terug naar begin

Stemmen op De Lastdrager in Hoogwoud

Melding
###

* De Hollandsche molen verstrekt uw gegevens niet aan derden. Uw gegevens worden gebruikt om u informatie toe te sturen. Indien u dit niet wenst, kunt u een e-mail sturen naar dhm@molens.nl.
** De BankGiro Loterij verwerkt uw persoonsgegevens volgens haar privacystatement dat te vinden is op www.bankgiroloterij.nl.

Geef De Lastdrager een nieuw hart!

De ‘oudste houten molen van Nederland’, dat is molen De Lastdrager. Maar wat is een molen zonder hart? Zonder maalsysteem is het een lege molen. Molenaar Cees Mens kan niet wachten op de dag dat zijn Lastdrager weer vol in bedrijf zal zijn. Het zal een ontmoetingsplaats zijn voor de inwoners van Hoogwoud. In de molen zullen klassen worden rondgeleid en leerling-molenaars worden opgeleid. Er zal weer koren worden gemalen dat door boeren in de omgeving is verbouwd en waarvan de bakker die op 300 meter verderop in dezelfde straat zit, ambachtelijk streekgebonden brood gaat bakken.

Geef De Lastdrager een nieuw hart!

www.westfriesgenootschap.nl

Reacties