BankGiro Loterij Lot

Een beter ‘lot’ voor alle molens

De BankGiro Loterij levert al jarenlang een belangrijke bijdrage aan het molenbehoud. Jaarlijks stelt de loterij een budget beschikbaar waarmee al vele restauraties zijn uitgevoerd. Ook maakt zij mede de Nationale Molendag en de Molenprijs mogelijk.

Nico Papineau Salm, voorzitter van De Hollandsche Molen, is blij met de samenwerking met de loterij. ”Haar bijdrage is een echte steun in de rug. Zij is ook steeds op zoek naar originele manieren om nóg meer te kunnen betekenen voor de cultuur in Nederland.’’ Het nieuwe idee van de loterij is dat u loten kunt kopen waarvan de helft van de lotprijs rechtstreeks naar De Hollandsche Molen gaat. ”Ik juich dat toe, want als u meespeelt, steunt u gegarandeerd de molens in Nederland via het werk van De Hollandsche Molen. Bovendien maakt u kans op mooie prijzen. Speel dus mee! Met dit speciale lot van de BankGiro Loterij winnen we immers allemaal, u, wij én de molens.’’

Nico-Papineau-Salm
Nico Papineau Salm, voorzitter

Koop hier uw lot

Een lot kost € 13,75 per trekking en er zijn 15 trekkingen per jaar. Als 1.000 mensen minimaal een jaar meespelen, gaat er ruim € 90.000,- naar De Hollandsche Molen!
Een lot kopen is heel eenvoudig; Klik hier. Vervolgens kunt u uw gegevens invullen. U speelt de eerste maand gratis mee en daarna betaald verder, zolang u wilt. Het is ook mogelijk telefonisch een lot te kopen: 0900-300 1600.

Afbeelding-bewerkte-prijzenladder