De Hoop in Almelo

Bedankt! Bevestig nu uw stem via de door u ontvangen e-mail.

Uw stem is alleen geldig als u deze bevestigt. Daarvoor ontvangt u een bericht op het opgegeven e-mailadres. Hierin bevindt zich een link waar u op moet klikken om uw stem te bevestigen. Het kan even duren voordat u de e-mail voor het bevestigen van uw stem ontvangt (maximaal 1 uur). De e-mail kan ook in uw “ongewenste mail” terecht gekomen zijn.

Let op: als u geen mail ontvangt om uw stem te bevestigen, neem dan contact met ons op door ons te bellen op nr. 020-6238703 of een e-mail te sturen naar dhm@molens.nl.

Terug naar begin

Stemmen op De Hoop in Almelo

Ik ben 18 jaar of ouder en ga akkoord met de actievoorwaarden.
Mijn geboortedatum is:
Melding
###

* De Hollandsche Molen verstrekt uw gegevens niet aan derden. Uw gegevens worden gebruikt om u informatie toe te sturen. Indien u dit niet wenst, kunt u een e-mail sturen naar dhm@molens.nl.
** De BankGiro Loterij verwerkt uw persoonsgegevens volgens haar privacystatement dat te vinden is op www.bankgiroloterij.nl.

“Samen door het vuur voor onze molenschuur!”

“We willen met de bouw van een nieuwe molenschuur bij molen De Hoop een belangrijke sociale functie in deze wijk van Almelo krijgen” zegt Gerard Pigge. “We hebben grote ambities. We willen in de schuur nog meer mensen gaan opleiden tot molenaar, meer bezoekers ontvangen en de winkel vergroten. We gaan het schoolprogramma uitbreiden met het thema ‘van akker tot bakker’ en voor de allerkleinsten met ‘De Molenmuis.” De nieuwe schuur biedt ook allerlei mogelijkheden voor de buurt. Ouderen en mensen met een beperking kunnen de molen eindelijk bezoeken. Met de schuur kan de molen ook een grotere rol gaan spelen tijdens de lokale kerstmarkt en braderie. “Iedereen moet hier terecht kunnen voor uitleg over de molen, het ambacht molenaar, een kopje koffie en mooie meelproducten” vult Gerard aan. Daarom is het idee ontstaan om workshops te gaan organiseren waarbij de producten van de molen worden verwerkt. Zodat meer mensen de molen gaan bezoeken.

Help mee aan de bouw van de molenschuur!

Stem op deze molen

Stem nu! Uw stem is 1 euro waard!

Wist u dat het Molenfonds met nog meer projecten
bezig is om molens te steunen?

Het Molenfonds werkt aan behoud, onderhoud en restauratie van molens in Nederland.
U kunt de molens steunen met een bijdrage aan één van de crowdfundprojecten.
Ook uw structurele steun is natuurlijk van harte welkom!

De Hoop te Almelo
Nieuwstraat 71a
7605 AB Almelo

Reacties