Ode
aan de
molen

Nationale Molendag 8/9 mei 2021

De Hollandsche Molen Fotochallenge 2021

Van beginner tot ervaren fotograaf: iedereen is welkom om deel te nemen aan deze fotochallenge. Ook het soort camera maakt niet uit, zolang je de foto maar digitaal instuurt.

Waar beoordelen we op?
1. Kracht van het beeld
2. Aansluiting en vertaling van het thema
3. Originaliteit en onderscheidend vermogen

Je kunt geen foto’s meer inzenden.

Klik hier om de genomineerde foto’s te bekijken.

De prijs
De winnaar van elke categorie maakt kans op een molenaarsarrangment voor twee personen. Het arrangement bestaat uit een 6 gangendiner inclusief bruisend aperitief met amuses, huisgemaakt brood, tafelwater, wijnarrangement en afsluitend koffie of thee met diverse zoetigheden. Alsook twee overnachtingen met ontbijt in een ruim appartement in de molen.

arrangement

Ook wordt jouw foto vermeld in het blad ‘molens’ van De Hollandsche Molen.

 1. Actievoorwaarden
  1. Deze voorwaarden (hierna te noemen ‘de actievoorwaarden’) zijn van toepassing op de actie ‘De Hollandsche Molen Fotochallenge 2021’ (hierna te noemen ‘de actie’) die wordt georganiseerd door Vereniging De Hollandsche Molen (hierna gezamenlijk te noemen ‘de organisatie’) in het kader van Nationale Molendag 2021.
  2. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie: ‘De Hollandsche Molen Fotochallenge 2021’, zoals vermeld op de website molens.nl
  3. Het betreft een tijdelijke actie. De actie loopt van maandag 12 april tot maandag 10 mei 2021. Het inzenden van de foto’s kan tot maandag 26 april 2021. Het stemmen op de genomineerde foto’s is van maandag 26 april tot en met zondag 9 mei mogelijk. Deze actie bevat daarmee twee onderdelen.
  4. Deelname aan deze actie staat open voor iedereen met uitzondering van de medewerkers en het bestuur van Vereniging De Hollandsche Molen en Van den Busken Branding & Dialogue Marketing.
  5. Deelname is alleen mogelijk binnen de gestelde actieperiode (zie 1.3).
  6. De deelname aan de actie is vrij en gratis.

Bekijk de volledige voorwaarden.