Molen De Hoop in Oldebroek

BankGiro Loterij Molenprijs
Kaart De Hoop

De Hoop
Zuiderzeestraatweg 252
8096 CJ Oldebroek

BGL Molenprijs vink-potlood-groot-v2

Dank voor uw stem!

Vergeet u niet uw stem te bevestigen? Uw stem is alleen geldig als deze is bevestigd. Daarvoor ontvangt u binnen enkele minuten op het opgegeven e-mailadres een bericht. Hierin bevindt zich de link waar u op moet klikken om uw stem te bevestigen. Het kan zijn dat uw spamfilter deze mail als ongewenst ziet en naar de map ‘spam’ of ‘ongewenste mail’ heeft verplaatst. Kijkt u dan ook in deze map als u geen mail heeft ontvangen.

Als u uw stem niet bevestigt is uw stem niet geldig!

Let op: als u geen mail ontvangt om uw stem te bevestigen, neem dan contact met ons op een e-mail te sturen naar dhm@molens.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Terug naar begin

Stemmen op Molen De Hoop in Oldebroek

Melding
###

* De Hollandsche molen verstrekt uw gegevens niet aan derden. Uw gegevens worden gebruikt om u informatie toe te sturen. Indien u dit niet wenst, kunt u een e-mail sturen naar dhm@molens.nl.
** De BankGiro Loterij verwerkt uw persoonsgegevens volgens haar privacystatement dat te vinden is op www.bankgiroloterij.nl.

Geef de Hoop zijn olieslagwerk terug!

Drie functies heeft molen De Hoop in Oldebroek ooit gehad: graan malen, gerst pellen en olie slaan. Sinds de restauratie kan de molen malen en pellen. Het olieslagwerk weer terug, dat is onze molenwens! Molen De Hoop wordt dan uniek in Nederland. Een prachtige basis voor een nieuw te creëren educatiecentrum. De molen krijgt een actieve en educatieve rol midden in de samenleving van Oldebroek! Daarom doen wij mee aan de BankGiro Loterij Molenprijs. Help onze molenwens uitkomen!

De restauratie van Molen De Hoop in Oldebroek is begonnen in 2012. De bijgebouwen zijn verhuurd aan Stichting Philadelphia, die er een dagbestedingslocatie runt en een horecagelegenheid exploiteert met- en voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De molen heeft daarmee een sociaal maatschappelijke functie in de samenleving van Oldebroek.

Extra wens: We hebben regelmatig gasten die niet in de molen naar boven kunnen klimmen. Hoe mooi zou het zijn om dan een digitale beleving in virtual reality te kunnen maken om ouderen en mensen met een beperking op een indrukwekkende en toch veilige manier de molen te laten beleven.

Een ontmoetingsplek voor de mensen van Oldebroek en de cliënten van Stichting Philadelphia dat wil molen De Hoop zijn. Maar, eerst het olieslagwerk terug! Koester met ons: De Hoop op olie!

molendehoopoldebroek.nl

Reacties