Korenmolen van Oostvoorne

BankGiro Loterij Molenprijs
Kaart Korenmolen Oostvoorne

Korenmolen van Oostvoorne
Molendijk 23
3233 LN Oostvoorne

BGL Molenprijs vink-potlood-groot-v2

Dank voor uw stem!

Vergeet u niet uw stem te bevestigen? Uw stem is alleen geldig als deze is bevestigd. Daarvoor ontvangt u binnen enkele minuten op het opgegeven e-mailadres een bericht. Hierin bevindt zich de link waar u op moet klikken om uw stem te bevestigen. Het kan zijn dat uw spamfilter deze mail als ongewenst ziet en naar de map ‘spam’ of ‘ongewenste mail’ heeft verplaatst. Kijkt u dan ook in deze map als u geen mail heeft ontvangen.

Als u uw stem niet bevestigt is uw stem niet geldig!

Let op: als u geen mail ontvangt om uw stem te bevestigen, neem dan contact met ons op een e-mail te sturen naar dhm@molens.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Terug naar begin

Stemmen op Korenmolen van Oostvoorne

Melding
###

* De Hollandsche molen verstrekt uw gegevens niet aan derden. Uw gegevens worden gebruikt om u informatie toe te sturen. Indien u dit niet wenst, kunt u een e-mail sturen naar dhm@molens.nl.
** De BankGiro Loterij verwerkt uw persoonsgegevens volgens haar privacystatement dat te vinden is op www.bankgiroloterij.nl.

Geef de Korenmolen van Oostvoorne een nieuw museum en bezoekerscentrum!

Een uniek stukje industrieel erfgoed, dat heeft Oostvoorne in handen! Drie generaties maalwerktuigen zijn nog aanwezig bij de Korenmolen van Oostvoorne. Een prachtige basis voor een nieuwe museum met bezoekerscentrum. Om dit te bereiken doen wij mee aan de BankGiro Loterij Molenprijs. Help onze molenwens uitkomen!

Wij willen de activiteiten in en rondom de molen uitbreiden en met dit project werken we toe naar het tweehonderd jarig bestaan van de molen in 2021. De restauratie van de maalderij is tevens het in ere herstellen van Nederlands industrieel erfgoed, waarbij ook historische machines worden gerestaureerd.

De maalderij als centrale plek in het dorp, dat is de wens. Waar iedereen een eeuw maalhistorie kan komen bewonderen.

Geef de Korenmolen van Oostvoorne er nog 2 eeuwen bij!

www.molenoostvoorne.nl |

Reacties