Quadenoord in Renkum

Bedankt! Bevestig nu uw stem via de door u ontvangen e-mail.

Uw stem is alleen geldig als u deze bevestigt. Daarvoor ontvangt u een bericht op het opgegeven e-mailadres. Hierin bevindt zich een link waar u op moet klikken om uw stem te bevestigen. Het kan even duren voordat u de e-mail voor het bevestigen van uw stem ontvangt (maximaal 1 uur). De e-mail kan ook in uw “ongewenste mail” terecht gekomen zijn.

Let op: als u geen mail ontvangt om uw stem te bevestigen, neem dan contact met ons op door ons te bellen op nr. 020-6238703 of een e-mail te sturen naar dhm@molens.nl.

Terug naar begin

Stemmen op Quadenoord in Renkum

Ik ben 18 jaar of ouder en ga akkoord met de actievoorwaarden.
Mijn geboortedatum is:
Melding
###

* De Hollandsche Molen verstrekt uw gegevens niet aan derden. Uw gegevens worden gebruikt om u informatie toe te sturen. Indien u dit niet wenst, kunt u een e-mail sturen naar dhm@molens.nl.
** De BankGiro Loterij verwerkt uw persoonsgegevens volgens haar privacystatement dat te vinden is op www.bankgiroloterij.nl.

“Breng onze molen weer tot leven, door uw stem aan Quadenoord te geven!”

De restauratie van de watermolen is een lang gekoesterde wens van de familie en de hele omgeving’: zegt Anja Koker. “We willen graag de geschiedenis repareren’ vult rentmeester John Smits aan. Als de watermolen weer in bedrijf is zal door vrijwilligers uitleg worden gegeven over de bijzondere geschiedenis van de in totaal negen watermolens die het beekdal rijk is geweest. Het unieke sprengenstelsel en de rol die het water hier vroeger en nu speelt als ’blauwe levensader’”. Daarvoor zal een samenwerking worden aangegaan met de Stichting Papiergeschiedenis Renkum-Heelsum. Bezoekers kunnen op ambachtelijke wijze papier scheppen en zo meer van de historische papierindustrie te weten komen. ‘We willen daarnaast bezoekers en schoolklassen via beleefroutes mee terug nemen in de tijd”: zegt John. Dat men via de mobiele telefoon kennis kan maken met de molenaars en het landschap van destijds. Hoe mooi zou dat zijn?! Om dit allemaal te realiseren doen wij mee met de BankGiro Loterij Molenprijs 2020.

“Breng onze molen weer tot leven, door uw stem aan Quadenoord te geven!”

Stem op deze molen

Stem nu! Uw stem is 1 euro waard!

Wist u dat het Molenfonds met nog meer projecten
bezig is om molens te steunen?

Het Molenfonds werkt aan behoud, onderhoud en restauratie van molens in Nederland.
U kunt de molens steunen met een bijdrage aan één van de crowdfundprojecten.
Ook uw structurele steun is natuurlijk van harte welkom!

Quadenoord
Quadenoord 4
6871 NG Renkum

Quadenoord 4 6871 NG Renkum

Reacties