Molen De Ster in Rotterdam

U heeft gestemd, bevestig uw stem via de mail.

Uw stem is alleen geldig als u deze bevestigt. Daarvoor ontvangt u binnen enkele minuten op het opgegeven e-mailadres een bericht. Hierin bevindt zich de link waar u op moet klikken om uw stem te bevestigen.

Als u uw stem niet bevestigt is uw stem niet geldig!

Let op: als u geen mail ontvangt om uw stem te bevestigen, neem dan contact met ons op door ons te bellen op nr. 020-6238703 of een e-mail te sturen naar dhm@molens.nl.

Terug naar begin

Stemmen op Molen De Ster in Rotterdam

Ik ben 18 jaar of ouder en ga akkoord met de actievoorwaarden.
Mijn geboortedatum is:
Melding
###

* De Hollandsche molen verstrekt uw gegevens niet aan derden. Uw gegevens worden gebruikt om u informatie toe te sturen. Indien u dit niet wenst, kunt u een e-mail sturen naar dhm@molens.nl.
** De BankGiro Loterij verwerkt uw persoonsgegevens volgens haar privacystatement dat te vinden is op www.bankgiroloterij.nl.

Geef molen De Ster een nieuw bezoekerscentrum!

Aan de oever van de Kralingse Plas, in het groene hart van Rotterdam, ruik je de geur van kaneel, speculaaskruiden en andere specerijen. Hier vind je de enige nog werkende snuif- en specerijenmolens van Nederland, De Ster en De Lelie, waar kruiden op ambachtelijke wijze worden gemalen. Onze molenaars en vrijwilligers zorgen er met liefde en toewijding voor dat de molens draaien en behouden blijven als bijzonder Rotterdams erfgoed.

“Onze wens is om meer mensen te laten kennismaken met deze unieke plek”, zegt molenaar Coen. “Veel Rotterdammers – zeker kinderen – hebben nog nooit een molen van binnen gezien of onze kruiden geproefd”.

We willen daarom molen De Ster toegankelijker maken voor publiek, ook voor groepen, zoals schoolklassen. Er komt een klein bezoekerscentrum met faciliteiten en vanwege veiligheid en onderhoud wordt de fundering van de molen gerestaureerd.  Met het winnen van de BankGiroLoterij Molenprijs kunnen wij dit plan realiseren.

“In ieder Rotterdams keukenkastje een potje van onze molenkruiden!”

http://www.snuifmolens.nl/centrum/

BGL molenprijs munt

Wist u dat het Molenfonds met nog meer projecten
bezig is om molens te steunen?

Het Molenfonds werkt aan behoud, onderhoud en restauratie van molens in Nederland.
U kunt de molens steunen met een bijdrage aan één van de crowdfundprojecten.
Ook uw structurele steun is natuurlijk van harte welkom!

Molen De Ster in Rotterdam
Plaszoom 322
3062CL Rotterdam

Molen De Ster op de kaart

Reacties