Tekenactie

Molenmaatjes

Winterkleurplaat

De winter komt er aan! En dat levert natuurlijk veel buitenpret op rondom de molen! Wij zorgen ervoor dat je ook binnen bij de kachel plezier hebt met deze leuke molenkleurplaat!

De Hollandsche Molen heeft een leuke kleurplaat die jij kunt inkleuren, helemaal zoals jezelf wilt. En waarmee je een hele leuke prijs kunt winnen! We houden nog even geheim wat dat is.

Doe mee!
Pak gelijk je stiften of kleurpotloden en ga lekker aan de slag. Je kunt je kleurplaat scannen en uploaden op de website. Als wij je tekening hebben ontvangen krijg je een e-mailtje.

Je kunt (gratis) meedoen t/m maandag 31 december!

Dinsdag 2 januari gaan wij alle kleurplaten bekijken en volgt de uitslag.

Meedoen
Stuur je kleurplaat op en vul dit formulier in. Vul je naam, leeftijd en e-mailadres in (mag ook een emailadres van je vader of moeder zijn). Voeg je tekening bij en druk op verzenden.

Download de tekening

  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg.
    Bestandsformaat: .jpg, .gif, .png of .pdf.

Uw gegevens worden vastgelegd door De Hollandsche Molen en zullen niet worden verstrekt aan derden. Het doel van het bestand is om u op de hoogte te houden over onze interessante acties en ontwikkelingen over molens. Indien u dit niet prijs op stelt, dan kunt u contact met ons opnemen via dhm@molens.nl. Kijk hier voor ons privacybeleid.

Velden met een * zijn verplicht.