Molenwinkel

Molenwinkel

Momenteel verbouwen we onze webwinkel. In de eerste helft van september verwachten we een geheel vernieuwde etalage te kunnen tonen. Excuses voor het eventuele ongemak. Wil je toch iets bestellen of alvast informatie over ons assortiment? Neem dan contact met ons op via 020 - 623 87 03 of dhm@molens.nl. Of kijk hieronder voor enkele suggesties.

Lime
Scheurkalender

Maak molenvrienden met de jubileumscheurkalender 2023

Hoe hoog is de hoogste molen? Waar staat de oudste? Wat doet een molenaar als hij aan het billen is? Vind de antwoorden op deze en veel andere vragen in onze nieuwe scheurkalender. Gestoken in de nieuwe frisse huisstijl van de vereniging met - in kleur(!) - mooie foto’s en grappige illustraties, maakt deze kalender iedereen lichtvoetig wegwijs in de Nederlandse molenwereld. Hij is bij uitstek geschikt om cadeau te geven rond de feestdagen. Wees er echter snel bij want je weet: wie het eerst maalt…

€ 16,95 excl. verzendkosten 

Lime
Molens. Altijd in beweging

Geheel herziene editie van het standaardwerk over molens in Nederland

Het boek Molens. Altijd in beweging is het standaardwerk over molens in Nederland. Het boek bevat de basiskennis over molens en is op een heldere manier geschreven. Daardoor is het boek niet alleen interessant voor molenaars (in opleiding), maar juist ook voor de geïnteresseerde leek en iedereen die wat meer wil weten over molens.

€ 24,95 excl. verzendkosten 

Word Molenvriend

Nederland zonder molens is ondenkbaar. Maar om deze monumentale iconen te laten draaien en malen is geld en aandacht nodig.

of abonneer je op onze nieuwsbrief!