Schenk periodiek

Schenk periodiek

Houtzaagmolen

Je kunt molens voor een langere termijn steunen met een periodieke schenking. Door bijvoorbeeld 5 jaar lang elk jaar een bedrag over te maken. Dat scheelt een hoop administratie en het levert ook nog een mooi belastingvoordeel op.

Voordelen

Als je vijf jaar of langer aan De Hollandsche Molen een vast bedrag schenkt en dit in een schenkingsovereenkomst vastlegt, kun je dit bedrag ieder jaar voor 125% van de inkomstenbelasting aftrekken. Je hebt al voordeel bij een gift vanaf € 100 per jaar. Voor schenkingen boven € 1.000 raden wij een notariële akte aan. Als je daarvoor gebruik maakt van onze notaris zijn de kosten voor rekening van De Hollandsche Molen.

Blauw
Molenaar met kids bij molen

Overeenkomst

Wil je de molens in Nederland een bedrag schenken? Dan kun je de Overeenkomst periodieke schenking invullen en per post naar ons opsturen.

Meer weten?

Als je meer wilt weten over periodiek schenken, dan kun je contact met ons opnemen via (020) 623 87 03 of dhm@molens.nl. Wij adviseren je graag. Je kunt ook onze brochure 'Geven aan de molens van Nederland' bekijken.

Word Molenvriend

Nederland zonder molens is ondenkbaar. Maar om deze monumentale iconen te laten draaien en malen is geld en aandacht nodig.

of abonneer je op onze nieuwsbrief!