Molenprijs 2023 Jubileumeditie

Molenprijs 2023 Jubileumeditie

Molenprijs confetti

Wie wint de VriendenLoterij Molenprijs 2023? Dit jaar is de hoofdprijs ter ere van het 100-jarig jubileum van De Hollandsche Molen verhoogd naar maar liefst 100.000 euro! Vier genomineerden gaan vol enthousiasme voor de winst door zoveel mogelijk stemmen te werven. Vier heel verschillende molens en heel verschillende projecten. Alle vier met een fanatieke groep vrijwilligers, die alles uit de kast halen voor de winst. Van 6 september tot en met 1 oktober kan er worden gestemd. Elke stem is voor de molen in ieder geval één euro waard.

De Molenprijs is ingesteld door De Hollandsche Molen in samenwerking met de VriendenLoterij om te laten zien dat molens een onmisbaar en belangrijk onderdeel zijn van het Nederlands cultureel erfgoed.

Paars
Ontbijt

Stem en maak kans op een molencheque!

Wij verloten onder alle stemmers dit jaar 3 molencheques ter waarde van 450 euro. De winnaars kunnen met dit bedrag een weekendje logeren in een molen of dineren bij een molen.

Word Molenvriend

Nederland zonder molens is ondenkbaar. Maar om deze monumentale iconen te laten draaien en malen is geld en aandacht nodig.

of abonneer je op onze nieuwsbrief!